"ОТАЦ ЈЕ ПЛАШЉИВ, БЕЖИ КАДА СЕ КОЉЕ СВИЊА ДА НЕ БИ ВИДЕО КРВ!" Џонићеви синови убеђени да њихов отац није убио Ђокиће

Новости онлајн

28. 11. 2021. у 10:20

МИЛАН и Стефан, синови Горана Џонића, првоосумњиченог за убиство својих рођака Горана, Гордане и Лидије Ђокић, дубоко су уверени у невиност свог оца, што су испричали и својој мајци Сузани када им је била у посети.

ОТАЦ ЈЕ ПЛАШЉИВ, БЕЖИ КАДА СЕ КОЉЕ СВИЊА ДА НЕ БИ ВИДЕО КРВ! Џонићеви синови убеђени да њихов отац није убио Ђокиће

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic/Stefan Dzonic/Milan Dzonic

Подсетимо, Горан Џонић ухапшен је због сумње да је 26. септембра убио трочлану породицу Ђокић, а он је након хапшења у злочин умешао и своје синове Милана и Стефана, а потом и мештане Моравца, браћу Костадина и Александра Милошевића. Сви они се налазе у притвору у Нишу.

- Синови су убеђени да он није могао сам да изведе такво крваво дело, а то су рекли и мајци Сузани, која је ових дана била у четвртој посети супругу. Она је све време неутешно плакала јер су јој све мушке главе у породици иза решетака - каже добро обавештени извор упознат с дешавањима у притворској јединици нишког затвора.

Наводно, браћа која се нису видела од хапшења, а имају чврст алиби, причала су и другима да њихов отац није крив.

Пустите их из притвора

Горан Џонић је сам умешао своје синове у злочин, па после променио плочу.

- Милан се никада није одвајао од породице, много је добар. Молим вас, пустите ми синове, они нису ништа криви - наводно је на последњем саслушању рекао бивши ватрогасац.

- Наш отац је плашљив човек, он бежи из дворишта када се коље свиња да не би чуо скичање и видео крв. Није он могао да буде егзекутор, а можда је помагао у том злочину управо јер се некога уплашио, јер му је неко озбиљно запретио. Таква му је природа да он то сам није могао да уради. Па он, и кад излази ноћу, он се плаши да га неко не нападне - рекла су браћа, која су, како су сведоци испричали, у ноћи злочина била на радним задацима.

Браћа Џонић нису се срела ни приликом посета.

- Они се редовно поздрављају преко чувара и питају један за другог. Стефан се добро држи, он је војник и није срећан што је ту, али стоички издржава. Милан, који је ватрогасац, мало је клонуо духом - каже извор. Да подсетимо, у кући Стефана Џонића пронађен је украдени новац, који је наводно припадао породици Ђокић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)