ОДБРАНА МАЈКЕ ОСУМЊИЧЕНА ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ДЕТЕТА: Плаче сваки дан, а знала је за камере

Novosti online

26. 11. 2021. у 17:51

НАТАША С. (28) из Лесковца, мајка дечака и девојчице од 4 и 6 година, осумњичена је за брутално пребијање малишана, што је забележено потресним снимком који је узнемирио јавност у целој Србији.

ОДБРАНА МАЈКЕ ОСУМЊИЧЕНА ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ДЕТЕТА: Плаче сваки дан, а знала је за камере

Фото: принтксрин

Упркос језивим сценама са снимка на којима је видно да деца трпе стравично физичко насиље и вређање, њен адвокат тврди да она "свакога дана плаче што не виђа децу", да је знала за постојање камера, а пред Основним судом у Лесковцу затражила је да јој се по привременој мери одобри виђање деце, што јој је и омогућено - према одлуци суда децу ће виђати једном седмично пренео ја Блиц.

У овом суду јуче је одржано трочасовно саслушање којем су присуствовали адвокати супружника, као и отац злостављаних малишана Александар С, против ког је супруга поднела кривичну пријаву за злостављање. Према сазнањима "Блица", тужилаштво је спојило кривичне пријаве, ону коју је мајка поднела против супруга Александра С. за злостављање и оне који је супруг поднео против ње - за злостављење деце и злостављење њега.

Иначе, мајка се није појавила у тужилаштву јер је дала изјаву пре десетак дана, будући да је супружницима забрањено да састају и комуницирају док се поступак не оконча.

Подсетимо, заменик тужиоца Весна Влајић је упозорила да се у јавности не износе никакви подаци везано за овај случај, док се не оконча истражни поступак.

Након саслушања Александар С. је за "Блиц" рекао да се осећа „катастрофално после изјаве од три сата“.

Мајка "плаче јер не виђа децу" и тврди да је знала за камере

- Она свакога дана плаче што не виђа децу - изјавио је јуче након трочасовног саслушања у Основном суду у Лесковцу адвокат мајке Наташе С. Драган Младеновић Ганди. Младеновић је казао за „Блиц“ и да мајка оспорава аутентичност снимака. Како наводи адвокат, камере у спаваћој соби постављене су у октобру уз дозволу Наташе С.

- Ко је нормалан да чини оно што се на снимцима види, а да зна да га снимају камере? - пита се Младеновић.

Из његове изјаве се може закључити да је тужилаштво, ипак, узело у разматрање неколико снимака, на којима се види како мајка брутално туче своју малу децу и вређа их, а о снимцима је, како незванично сазнајемо, било речи и током трочасовног саслушања.

Иначе, на предлог Центра за социјални рад у Лесковцу, чији је представник присуствовао испитивању у тужилаштву, мајци је забрањено да виђа децу, која су сада код оца, али она је затражила од суда да јој се по привременој мери одобри виђање деце.

Подсетимо, пре неколико дана обелодањени су снимци изузетно узнемирујућег садржаја на којима је приказана женска особа која се брутално иживљава над двоје мале деце, а за тај терор осумњичена је Наташа С, мајка малишана.

Према информацијама, А. С, отац деце, је поднео тужбу за развод брака, а случај насиља пријавио полицији. Деца су данас са њим, по налогу Центра за социјални рад. Мајци ће, према одлуци Центра за социјални рад, бити дозвољено да једном недељно виђа своју децу, одлука је стручног тима Центра за социјални рад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЕВАЧИЦА ГРАНДА ПОНОВО ПРЕТУЧЕНА: Лице ми је унакажено, све кости ме боле, носим руску крагну