НОВА САЗНАЊА ИЗ ИСТРАГЕ: Џонић крваве руке након убиства Ђокића опрао у синовљевом купатилу?

Novosti online

17. 11. 2021. у 21:55

ГОРАН Џонић (54), ватрогасац у пензији, осумњичен да је убио, па спалио своје рођаке, Горана Ђокића (57) и његве супругу Гордану (56) и ћерку Лидију (25), после злочина је, како се сумња, отишао у кућу свог сина Стефана у Моравцу, где је у купатилу опрао крв са себе.

НОВА САЗНАЊА ИЗ ИСТРАГЕ: Џонић крваве руке након убиства Ђокића опрао у синовљевом купатилу?

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/илустрација

Према речима извора, истражитељи су у кући Стефана Џонића, који је ухапшен пошто је његов отац указао на њега као могућег саучесника у троструком убиству, које се десила у атару села Моравац у ноћи између 26. и 27. септембра, пронашли одређене трагове, који указују на то да је осумњичени боравио ту.

Стефан био на послу

- У купатилу су наводно пронађени одређени трагови, који указују на то да је осумњичени после масакра боравио тамо. Трагови су послати на вештачење, а сумња се да је Горан у синовљевом купатило прао трагове крви са својих руку и коже, који су приликом убиства и паљења тела, остали на њему - објашњава наш извор упознат са случајем и додаје да Горанов син Стефан у тренутку злочина, али и неколико дана пре тога, није бравио у својој кући у Моравцу.

- То су потврдили и сведоци, његове старешине и колеге из Војсе Србије. Они су у тужилаштву рекли да је Стефан критичне ноћи био на свом послу у Копненој зони безбедности - каже извор.

Он додаје, да су истражитељи током саслушања питали Горана Џонића да ли је купатило у кући његовог сина у функцији, на шта је он наводно одговорио да јесте.

- Истражитељи су исто питање поставили и Горановој супрузи Сузани, која је прекјуче сведочила у Вишем јавном тужилаштву у Нишу. Међутим, она је дала сасвим супротан одговор. Рекла је да то купатило није у функцији. Тужилац их није без разлога питао за то купатило. Вероватно су у њему нађени трагови који имају везе са злочином - објашњава извор.

Скутер одвезао на њиву


Он подсећа и да је осумњичени Џонић добро испланирао и припремио овај злочин, а у прилог томе говори и то што је дан пре масакра одвезао свој скутер на њиву, где ће потом спалити Ђокићев ауто.

- У скутеру је имао и своју резервну одећу. После злодела он се комплетно пресвукао, а одећу коју је скинуо је спалио. Међутим, није искључено да су му трагови крви убијених Ђокића остали на рукама и лицу, а и осећао се на дим, па је зато отишао код сина да се истушира. Претпоставља се да његови укућани због тога нису осетили да смрди на гареж или бензин када је дошао кући после злочина. Иначе, како је рекла његова супруга, она је мислила да је он на пецању - каже извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: КАКО ПРОВЕРИТИ РАДНИ СТАЖ: Јелица Тимотијевић из ПИО фонда у новој епизоди Фт1П

  


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Фотографија тела за које се сумња да је Матеј Периш након извлачења - једна патика још увек на њему (ФОТО)