ЏОНИЋ ДОБИО ПАКЕТ У ПРИТВОРУ: Горан није имао посете - раздвојен од синова који се сумњиче за умешаност у убиство породице Ђокић

Новости онлајн

25. 10. 2021. у 19:34

ГОРАН Џонић, осумњичен за троструко убиство својих рођака Горана, Гордане и Лидије Ђокић, налази се у притворској јединици затвора у Нишу у карантину.

ЏОНИЋ ДОБИО ПАКЕТ У ПРИТВОРУ: Горан није имао посете - раздвојен од синова који се сумњиче за умешаност у убиство породице Ђокић

Фото: Ј.Ћосин

Он је при пријему прегледан и тестиран антигеским тестом и негативан је на ковид.

Иза решетака су и његови синови, али свако од њих у вишекреветној соби и раздвојени како не би комуницирали, пише Блиц

- Џонић је добио пакет у коме се налазила гардероба и лекови. Излазио је у шетњу са осталим притвореницима. За сада се није жалио на услове нити правио проблеме. Није имао посете - објашњава извор близак целом случају.

Подсетимо, након хапшења Горана Џонића из Моравца који се сумњичи да је на бруталан начин усмртио Горана Ђокића (57), његову супругу Гордану (56) и ћерку Лидију (26), као и привођења његових синова Стефана и Милана као и двојице Моравчана К. М. (40) и А М. (39), који се сумњиче за умешаност у ово тешко кривично дело, нишка полиција и даље интензивно ради на повезивању свих делова сложеног мозаика овог незапамћеног злочина.

Након проналаска новца који је био закопан у воћњаку његовог сина који ради у Војсци Србије, Џонић је, према незваничним информацијама, признао кривично дело, али је покушао да умањи своју одговорност тако што је као саучеснике означио двојицу мушкараца из Моравца - К. М. (40) и А. М. (39) који припадају криминалном миљеу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

КУЋА У КОЈОЈ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА? Џонић је на овом имању сакрио евре

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)