МЕШТАНИ МОРАВЦА ПРЕСТРАВЉЕНИ: Село сабласно мрачно, људи у шоку после хапшења осумњиченог за убиство породице Ђокић! (ФОТО)

Ј. ЋОСИН

21. 10. 2021. у 22:42

ВЕСТ да је ухапшен Г.Џ. због сумње да је убио трочлану породицу Ђокић, без текста је оставила мештане Моравца код Алексинца.

МЕШТАНИ МОРАВЦА ПРЕСТРАВЉЕНИ: Село сабласно мрачно, људи у шоку после хапшења осумњиченог за убиство породице Ђокић! (ФОТО)

Фото: Ј. Ћосин

Људи су шокирани, нико не може да верује да је Горану Ђокићу и његовој супрузи и ћерки пресудио његов брат од стрица!

Село је сабласно мрачно и тихо, на улицама нема никога. Понеко од мештана је у свом дворишту, нико неће ништа да прича. Да врата отвори. Престрављени су открићем ко је извршио језив монструозни злочин.

Делиле су их четири куће, ни стотинак метара. Били су блиски, свакодневно у контакту.

Код куће осумњиченог за убиство, види се женска фигура. Видно шокирана, на наша питања само кратко каже:

- Молим вас оставите ме. Немам шта да одговарам.

Фото: Ј. Ћосин

Улица у којој су куће Ђокића и њиховог брата је у мраку, без уличног осветљења. Наилазимо на њихову рођаку Верицу Ђокић. Видно је усплахирана и уплакана.

- Немам шта више да кажем – у шоку је рекла.

Подсетимо, због сумње да је убио Горана Ђокића, његову супругу Гордану и ћерку Лидију, ухапшен је Г.Џ.

Према незваничним информацијама он је око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, на жутом скутеру пресрео рођаке. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији их је, како се сумња, сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио.

Фото: Ј. Ћосин

Убиство је почињено на изузетно бруталан начин и то тако што је прво убио Гордану Ђокић са два хица - једним у груди, а другим у главу док су њена ћерка Лидија и супруг Горан то гледали, а потом је ликвидирао и Лидију, а тек на крају Горана Ђокића.

Након што их је убио, како се сумња, тела породице Ђокић њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, убица их је одвукао до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

ЧИТАЈ ЈОШ:

СНИМАК ОД КУЋЕ ДО КУЋЕ: Породицу Ђокић и осумњиченог рођака није делило ни 100 метара (ВИДЕО)

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЂОКИЋА ЖИВЕО У ЧИСТОМ ЛУКСУЗУ: Ограда од кованог гвожђа, велика кућа обложена каменом (ФОТО/ВИДЕО)

ПОКУШАО ДА СВАЛИ УБИСТВО ЂОКИЋА НА СВОЈУ ДЕЦУ? Ево како се бранио осумњичени за свиреп злочин када је дошла полиција

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)