ЛИКВИДАЦИЈА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Приведен осумњичени за учешће у убиству

Новости онлине

21. 10. 2021. у 19:23

АЛЕКСАНДАР Вулин министар Унутрашњих послова изјавио је да је приведен осумњичени за убиство породице Ђокић

ЛИКВИДАЦИЈА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Приведен осумњичени за учешће у убиству

Фото: Ј. Ћ.

"Убиство породице Ђокић је згадило и узнемирило читаву Србију. Изведено је на професионалан, стрпљив, методичан начин и очигледно је дуго припремано. Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић", изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)