КРВАВА СВАЂА: Брат и сестра осумњичени да су тукли зета до смрти - пили у кафани, а онда је дошло до крвопролића

Д. Н.

21. 10. 2021. у 11:00

СУДИЈА за претходни поступак Вишег суда у Пожаревцу, одредио је притвор до 30 дана Данијели П. (29) из околине Великог Градишта и њеном малолетном брату Д. П. (17), због сумње да су у Каседолу претукли Живослава И. (45), који је преминуо дан и по касније.

КРВАВА СВАЂА: Брат и сестра осумњичени да су тукли зета до смрти - пили у кафани, а онда је дошло до крвопролића

Данијела П. Фото Приватна архива

Њима се на терет ставља кривично дело тешка телесна повреда са смртном последицом.

- Сестра и брат се сумњиче да су у ноћи између 17. и 18. октобра, у Касидолу, на терену за мали фудбал, након краће свађе, задали више удараца по глави Живослава услед којих је он пао на бетон и убрзо преминуо - саопштено је из Полицијске управе Пожаревац.

Према незваничним информацијама, сестра и брат су са сада покојним Живославом најпре пили у кафани, а затим се и посвађали, јер су одраније са њим имали нерешене размирице, док је он био зет у њиховој фамилији. У једном тренутку, како се сумња, обоје су га напали и почели песницама да га ударају по глави, све док их гости кафане нису раздвојили.

Живослав је затим отишао кући, легао да спава и преминуо. Сестра и брат су ускоро ухапшени и током саслушања код вишег тужиоца признали су дело за које се терете. За то кривично дело законом је предвиђена казна од две до 12 година затвора.

ЖРТВА Живослав И. Фото Приватна архива

Тачан узрок смрти биће утврђен обдукцијом. Уколико се установи да је преминуо од задобијених удараца песницама, онда ће остати квалификација дела, а ако се испостави да је разлог нешто друго, дело може бити преквалификовано у блаже.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)