"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Поднета нова кривична пријава против Беливука и Миљковића

Е. Х.

19. 10. 2021. у 14:29

ТУЖИЛАШТВО за организовани криминал добило је данас кривичну пријаву о проширењу истраге против Вељка Беливука, Марка Миљковића и припадника њихове криминалне групе због отмица и убистава Николе Митића (33) и Горана Михајловића (22).

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Поднета нова кривична пријава против Беливука и Миљковића

Фото: Printskrin

Јуче је због сумње да је учествовао у убиству Митића ухапшен Сенад Решовић. Лисице на руке стављене су и Дејану Михајловићу због сумње да је учествовао у ликвидацији Здравка Радојевића, за шта је већ подигнута оптужница.

Како "Новости" сазнају у току је велика акција МУП на хапшењу остатака групе припадника Беливукове и Миљковићеве криминалне групе.

Београђанин Никола Митић отет је 10. августа 2020. године на Дедињу, у по бела дана, испред резиденције Амбасаде САД. Он је тог дана требало да се око 16 сати нађе са сестром, али на заказани састанак није дошао. Његов мобилни телефон је искључен око 17 сати. Сумња се да је неколико сати касније и убијен у околини Београда.

Према досадашњим резултатима истраге, коју са Тужилаштвом за организовани криминал раде МУП Србије и БИА, Беливук и Миљковић су, наводно, наредили убиство Митића због његове блискости са Лазаром Вукићевићем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)