ИМАО ЈЕ ВЕЗЕ СА ЈЕЛЕНИНИМ УБИСТВОМ? Овако је тетка убијене певачице оптуживала данас преминулог оца Зорана Марјановића

З. У.

28. 09. 2021. у 21:32

ОТАЦ Зорана Марјановића, Владимир, преминуо је данас због пробема са срцем.

ИМАО ЈЕ ВЕЗЕ СА ЈЕЛЕНИНИМ УБИСТВОМ? Овако је тетка убијене певачице оптуживала данас преминулог оца Зорана Марјановића

Фото: Н. Скендерија

Покојни Владимир за многе ствари је својевремено оптужио породицу убијене снаје Јелене, али је зато њена мајка за живота изнела и оптужбу на његов рачун. То је у суду изјавила Јеленина тетка Љубица Марковић.

- Моја сестра је одржавала контакт са Зораном и била је добра са њим све док није умрла. Никада ружну реч за њега није рекла, као ни Јелена. Није се жалила да је малтретира, нити да је бије. Ни Јелена никада није реч рекла против мужа. Оно на шта су се жалиле њих две је понашање куме Вере Вукомановић и Владимира Марјановића, Зорановог оца. Пред смрт је моја сестра чак мислила да њих двоје имају везе са Јециним убиством – рекла је једна од три рођене тетке Јелене Марјановић са мајчине стране.

Љубица Марковић из Крушевца својевремено је на суђењу Зорану Марјановићу испричала своја сазнања о браку сестричине, али и сумњама своје сестре Зорице Крсмановић, која је умрла шест месеци након Јелениног убиства, за шта је оптужен Зоран. Јелена је понекад од ње позајмљивала и новац мајци за пелене или лекове:

Фото: З. Кнежевић

- Јелена је знала да ми каже да више не може да издржи, на све њих се жалила осим на Зорана, а највише на куму Веру и свекра Владимира. Они су се за све питали. Нисмо могле да попијемо ни кафу, а да је не позову – додала је Љубица.

- Сестро, Јеца нам се мучи. Често ми је то говорила моја Зорица - испричала је ЛЈубица. - Једноставно, Јелена није могла да поднесе понашање куме Вере и свекра Владимира. Говорила је да не може више и да би најсрећнија била да се одвоји и живи са Зораном сама. То је причала и својој мајци.

БОНУС ВИДЕО - "ТЕШКО СУ ЖИВЕЛИ, ЖЕНА ГА ЈЕ ОСТАВИЛА": Брат Владана, који је убио сина па себе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)