ПОСЛЕ УБИСТВА КРИО СЕ У САЛОНУ: У Бору шокирани поступком председника локалног одбора СУБНОР

В. Ђ.

25. 09. 2021. у 21:31

Ж. П. (61), председник борског СУБНОР-а, који је у петак, хицем из кратежа,убио своју невенчану супругу В. Н. (41), са којом има троје деце, на саслушању се бранио ћутањем.

ПОСЛЕ УБИСТВА КРИО СЕ У САЛОНУ: У Бору шокирани поступком председника локалног одбора СУБНОР

Фото: В. Ђ.

По сазнањима "Новости", Ж. П. је у петак отишао у фризерски салон "Вики", који је држала његова невенчана супруга да би се ошишао. В. Н. се неколико дана раније иселила из стана Ж. П., каже извор из истраге.

Председник борског СУБНОР-а је дошао до ње и тражио да се врати кући. Дошло је до расправе у локалу, и том приликом је Ж. П. посечен маказама по руци. Бесан је отишао до аута, одакле је узео кратеж.

- Са оружјем у руци, Ж. П. се вратио у фризерски салон - додаје наш саговорник. - В. Н. је, видевши га са оружјем, почела да вришти и побегла је из локала. Међутим, неколико метара даље, Ж. П. ју је сустигао и из непосредне близине јој пуцао у главу. Од задобијених повреда, В. Н. је преминула на лицу места. Ж. П. је побегао са места злочина, али је убрзо ухапшен. Он се "крио" у фризерском салону своје невенчане супруге - додаје наш саговорник.

- Недавно је В. Н. напустила Ж. П. и иселила се из његовог стана - каже нам познаник овог пара. - Међутим, он је није одустајао од тога да му се невенчана супруга врати. Стално је био код ње у локалу. Наводно, у једном тренутку В. Н. је, након силног убеђивања, и пристала да се врати у стан Ж. П.

- Кобног дана, међутим, В. Н. је Ж. П. казала да више не може да живи са њим - сазнаје наш лист.

У Бору наводе да су знали да је Ж. П. прек човек, али да нико ни слутио није да у колима држи кратеж, а камоли да је спреман да убије.

- Оставио је три сина и без мајке и без оца - кажу познаници овог пара. - И, ко ће сада да брине о деци...

Против Ж. П. је поднета кривична пријава због тешког убиства.

НАЈСТАРИЈЕМ СИНУ ПОЗЛИЛО

Познаници овог пара кажу да је њихов најстарији син, стар тек 17 година, када је чуо шта се десило, завршио на тријажи борске Опште болнице.

- Дечак је много тешко поднео што му је отац убио мајку - кажу наши саговорници. - Најмлађи син, који иде у други разред основне школе, у време убиства је био у школи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)