СНИМАК ХАПШЕЊА БОЖИДАРА СТОЛИЋА: Са припадником БИА и чланом земунског клана осумњичен за принуду (ВИДЕО)

Novosti online

25. 09. 2021. у 13:06

У ДАНАШЊОЈ акцији полиције у Пожаревцу ухапшени су инспектор СБПОК-а Божидар Столић, припадник земунског клана Слађан Константиновић и припадник БИА М. К.

СНИМАК ХАПШЕЊА БОЖИДАРА СТОЛИЋА: Са припадником БИА и чланом земунског клана осумњичен за принуду (ВИДЕО)

Фото: МУП

 Они се терете да су у периоду од 17. до 22. септембра ове године неколико пута боравили у угоститељском објекту оштећеног и претећи му покушали да га принуде да им прода угоститељски објекат за вишеструко нижу вредност у односу на стварну вредност.

Када је оштећени одбио, они су му, како се сумња, саопштили да више угоститељски објекат није његов већ њихов, саопштио је МУП. Осумњиченима је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Пожаревцу одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени овом тужилаштву.

Божидар Столић је од раније познат јавности, као полицајац који је радио на случају хапшења екипе Вељка Беливука и Марка Миљковића

Столић је ухапшен 12. јуна због сумње да је одавао информације из истраге припадницима кавачког клана, као и њиховим сарадницима Вељку Беливуку и Марку Миљковићу и против њега је истрагу повело Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, али је, у међувремену, његов случај пребачен у ТОК.

Поред Столића, ухапшен је и Слађан Константиновић, припадник земнуског клана, брат Нинослава Константиновића, за ког Чаба Дер тврди да хоће да га убије.

Константиновић је иначе познат од раније, када је хапшен због убиства Владимира Лукића, навијача РАД-а.

Поред њих, ухапшен је и припадник БИА М. К. 

БОНУС ВИДЕО: АКЦИЈА МУП: Полиција запленила више од пет килограма хероина и оружје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)