ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ О СМРТИ РАДЕ ИЗ БЕЧА: Последњих година остао сам без много пријатеља, али и непријатеља!

Novosti online

08. 09. 2021. у 19:44

ЗОРАН Марјановић је после смрти Раде Матић (41) рекао да је последњих година остао без много пријатеља, познаника, али и непријатеља.

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ О СМРТИ РАДЕ ИЗ БЕЧА: Последњих година остао сам без много пријатеља, али и непријатеља!

Фото: П. Милошевић

- Фрапантан је број смрности у протеклих неколико година ,доста пријатеља, познаника па и непријатеља ми је преминуло. Живот је ово не зна се шта носи дан, а шта ноћ. Треба живети живот како је Бог рекао то је једини пут спасења душа наших, када једног дана напустимо ову искушеничку планету да стигнемо до царства небеског у славу господу,а тамо се одговара за свако недело, за сваку лошу мисао и казне су огромне - рекао је Зоран па додао:

- Преминулој госпођи Матић искрено и од срца желим мир ,спокој души, Господ да јој опрости грехе и прими душу њену у царсво небеско.

Подсетимо, Рада Матић, жена која је причала да се дописивала са Марјановићем после убиства његове супруге, певачице Јелене Марјановић, умрла је у петак у Бечу. Она и Зоран су имали турбулентан однос, те је жена, која му је пружала подршку, на крају испричала да се са њим дописивала да би сазнала ко је убица певачице.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)