ПОСЛЕ СВАЂЕ УБИО СУПРУГУ? Тужилаштво у Новом Саду подигло оптужницу због злочина у Темерину

Љ. П.

29. 07. 2021. у 21:17

ВИШЕ јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против Беле Кихута (67) из Темерина због сумње да је, у породичној кући у Пролетерској улици број 12, усмртио две године млађу супругу Гизелу, потврђено је "Новостима" у овом тужилаштву.

ПОСЛЕ СВАЂЕ УБИО СУПРУГУ? Тужилаштво у Новом Саду подигло оптужницу због злочина у Темерину

Фото З. Грумић

Шесдесетседмогодишњак је ухапшен 2. фебруара увече и од тада се налази у притвору, који му је последњи пут продужен до 4. августа.

Несрећна жена је преминула услед задобијених удараца. Тело насмрт претучене Гизеле, према изјавама комшија, пронашла је једна од њихове две ћерке, која је дошла до родитељске куће забринута јер јој се ни мајка ни отац нису јавили на неколико телефонских позива.

Бела и Гизела су се, према незваничним сазнањима, посвађали, да би у једном тренутку муж насрнуо на супругу и почео да је удара рукама и ногама, а затим ју је, како се претпоставља и задавио. По речима житеља Пролетерске улице, Бела је у тренутку хапшења био у алкохолисаном стању, а тестирањем је утврђено да је имао 1,7 промила алкохола у крви. Док су му стављали лисице на руке, није се опирао.

Један од комшија је после породичне трагедије испричао да несрећна жена никада није хтела, или није смела да призна да је Бела туче и да га пријави за насиље. Познаници кажу да су се супружници често свађали, и мисле да је главни разлог за брачне размирице био алкохол и да су, наводно, обоје волели да попију.

Комшије причају да је Гизела неколико пута остављала Белу, одлазећи код својих ћерки на по месец или два, али се, ипак, опет враћала свом супругу. Пре пет година га је, како се незванично сазнаје, полиција и приводила због сумње на насиље у породици али је, након саслушања код тужиоца, био прекршајно кажњен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)