СВЕ О УБИСТВУ ВЛАСТИМИРА МИЛОШЕВИЋА: Језиви детаљи о ликвидацији која је приказана на Пинку (ВИДЕО)

Novosti online

24. 07. 2021. у 21:57

У СПЕЦИЈАЛНОЈ емисији на телевизији Пинк, у којој гостује председник Србије Александар Вучић, приказано је језиво убиство које се десило у центру Београда, а када је убијен Властимир Милошевић.

СВЕ О УБИСТВУ ВЛАСТИМИРА МИЛОШЕВИЋА: Језиви детаљи о ликвидацији која је приказана на Пинку (ВИДЕО)

Фото: Принтскирн/Пинк

За ово убиство је био осумњичен, а потом волшебно ослобођен Вељко Беливук звани Веља Невоља и Марко Миљковић и још једна особа. Тело Властимира Милошевића нађено је 30. јануара ујутру 2017. у рано јутро на трамвајским шинама у Улици 27. марта, у центру Београда. Убица је ушао у улаз зграде у којој је Милошевић становао и ту га је чекао.

Када се Милошевић појавио на вратима, на њега је испалио десет хитаца из “шкорпиона” с пригушивачем, од чега га је седам погодило у тело и један испод браде. Упркос томе, рањен је почео да трчи и побегао преко улице, али је услед крварења пао на трамвајске шине. Убица му је пришао и испалио још шест метака у главу.

- Говоримо о сукобу два клана, при чему овај младић нема везе са тим. Шкаљарски и Кавачки клан. Ту има и бизниса, економско политичка позадина и слично. Овај догађај је важан јер представља велики проблем. Раније смо имали убиство. Најгоре је било двехиљадитих, а онда 2018. године. Свако има право на све, али држава мора да се обраћа на одговоран начин. Овај човек је био узоран човек, каратиста. Убијен је јер је био физички јак и радио је као право обезбеђење на сплавовила. Он је сметао због продаје дроге на сплавовима. Он је неке од њихових људи претукао, и зато су га се плашили. Иначе он је кум Миљковића, који се хвали како је убио двојицу кумова. Шта се овде догађа? То траје негде до краја 2017 и почетка 2018. године, и немамо неки значајан број убиства, тачно 15. Одједном кажу да су контаминирани ДНК налази Беливука и да се мора пустити на слободу. Један храбар полицајац који после тога пролази пакао, учествовао је у хапшењу. Кренули су поступци против њега у полицији. Тужилац је правилно радио свој посао и тражио вештачење Беливуковог телефона - није могла да га добије јер су га високи званичници МУП-а крили. Истрага је опструирана и јављају се чудне ствари са контаминацијом доказа. Ја тада први пут јавно говорим о томе како ми је то чудно. Тада креће и моје противзаконито прислушкиквање. Закључак који је потписао Тома Радовановић каже да су нека лица на нивоу УКП формирале центре моћи који су прикупљали податке о председнику Србије - рекао је Вучић након што је приказан снимак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)