БРУТАЛНЕ МЕТОДЕ КЛАНА БЕЛИВУК-МИЉКОВИЋ: Жртвама су прво скидали скалп да се не заглави машина за млевење меса

Novosti online

22. 07. 2021. у 14:39

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић открио је данас нове језиве детаље о злочинима клана Вељка Беливука и Марка Миљковића у кући страве у Ритопеку.

БРУТАЛНЕ МЕТОДЕ КЛАНА БЕЛИВУК-МИЉКОВИЋ: Жртвама су прво скидали скалп да се не заглави машина за млевење меса

Марко Миљковић и Вељко Беливук

Он је претходно рекао да је један од ретких који се не плаши њиховог клана.

- Полудео сам од поноса, што видим да сам један од ретких који вас се не плаши и којег не можете да уплашите ни снајперима, ни претњама, ни милионима килограма дроге, ни тиме што морате људима да скинете скалп да би им скинули косу јер коса смета у машини за млевење меса. Па нема проблема, ви кажете да сам то ја радио - рекао је председник Вучић.

Председник је открио и бруталне методе мучења клана Беливук - Миљковић.

- Знате, морали су да скидају кожу са главе људи јер онај ко има длаке, та коса смета у машини за млевење меса па може да се заглави. Па имате посебне начине на које секу главе, а на које секу друге делове тела. Е ја то у Србији да дозволим нећу. Ово је трајало шест, седам месеци - рекао је Вучић и додао да је, чим је чуо за њихове бруталности отишао у БИА и рекао да имају одрешене руке само да ухапсе ту банду.

- Чим сам чуо шта се дешава отишао сам у БИА и рекао да имају одрешене руке само да похапсе ту банду. Зато су све приче против мене и кренуле, зашто што су мислили да могу да ме сломе изнутра и уз подршку одређених страних служби и разуме се њихових политичких подрепаша. Да бежим од криминалаца, убица и њихових лажи - НЕЋУ!

Председник је данас поручио да држава и правосудни органи имају довољно доказних предмета да група Вељка Беливука никада не угледа светлост дана, јер је то спас за Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)