ТАСТ ПРЕУЗИМАО МИЛИОНЕ ОД ДРОГЕ: Истрага о шверцу кокаина словеначких кавчана - Врзић организовао транспорт прљавог новца у Београд

Новости онлајн

16. 07. 2021. у 07:41

МИЛИОНЕ зарађене продајом кокаина, које су из Шпаније у Београд шверцовали чланови словеначке ћелије кавачког криминалног клана, у престоници Србије преузимао је таст Филипа Врзића, једног од вођа словеначких кавчана.

ТАСТ ПРЕУЗИМАО МИЛИОНЕ ОД ДРОГЕ: Истрага о шверцу кокаина словеначких кавчана - Врзић организовао транспорт прљавог новца у Београд

Фото Танјуг-АП

То пише у кривичној пријави коју је средином маја Полиција Словеније поднела тамошњем специјалном државном тужилаштву, пишу подгоричке Вијести. 

Истражитељи су дошли до доказа да је транспорт најмање 5,6 милиона евра наредио Подгоричанин Милан Вујотић, и открили ко је и када преносио по 1,4 милион евра. 

У списима, међутим, није наведено име таста тог српског држављанина, који је, према тврдњама истражитеља, преузимао прљави кеш у Београду. 

Инспектори из Словеније, са колегама из више европских држава, прикупили су доказе о томе да су најмање 4 пута чланови те криминалне групе прошверцовали по 1.400.000 евра у кешу из Шпаније у престоницу Србије. 

Курире су организовали Врзић и други шеф словеначке ћелије кавчана Клемен Кадивец. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)