САСЛУШАН НАПАДАЧ НА ВОЗАЧА ГСП БЕОГРАД: Тужилаштво тражи притвор

Н.Б.

01. 07. 2021. у 14:10

ПО налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је привела В. Д. осумњиченог да је пре два дана на аутобуском стајалишту "Омладински стадион" напао М. Ј., возача ГСП Београд.

САСЛУШАН НАПАДАЧ НА ВОЗАЧА ГСП БЕОГРАД: Тужилаштво тражи притвор

Фото Н. Скендерија

Према кривичној пријави на терет му се стављају кривична дела уништење и оштећење туђе ствари и наношење тешке телесне повреде. Тврди се да је В. Д. јуче око 3,50 часова, на аутобуском стајалишту „Омладински стадион“ у алкохолисаном стању без повода и разлога металну канту за отпатке бацио на ветробранско стакло аутобуса у власништву „Градског саобраћајног предузећа“ гаражног броја 3426 које је било паркирано, услед чега је дошло да напрснућа ветробранског стакла аутобуса. Након тога је аутобусу пришао возач  – оштећени М. Ј. кога је осумњичени В. Д. без повода више пута ударио  песницом у по глави и телу, наневши му тако тешке телесне повреде. Том приликом му је избио зубе и нанео подливе по лицу и телу.

На данашњем саслушању у Тужилаштву, у присуству браниоца који му је постављен по службеној дужности, В. Д. је изјавио да је био под дејством алкохола и да се не сећа догађаја.

Тужилаштво је предложило да му Први основни суд у Београду  одреди притвор због опасности да би боравком на слободи могао да утиче на сведоке, као и због постојања особитих околности да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАСТРАШУЈУЋИ ДЕТАЉ: Шта разликује Бориловића од масовних убица из Јабуковца и Велике Иванче