УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ КОМШИЈУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ГА: Бежао од полиције целу ноћ и дан

Новости онлајн

20. 06. 2021. у 20:34

Д.З. (58) из Дубља, код Богатића, који је синоћ око 21 сат бензином полио и запалио комшију М.Р. (62) полиција у Богатићу је лоцирала и ухапсила вечерас око 18 сати.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ КОМШИЈУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ГА: Бежао од полиције целу ноћ и дан

Фото Depositphotos

Упркос интензивној полицијској потрази током ноћи и данас, у коју је било укључено више полицијских патрола, Д.З. је избегавао хапшење све до вечерас када га је патрола пронашла у једној колиби на периферији Дубља, према Змињаку.

Д.З. је синоћ у алкохолисаном стању, са раније припремљеном флашом бензина и упаљачем, дошао пред кућу комшије М.Р. Позвао га је да изађе и после краће свађе полио бензином и запалио.

Несрећни човек је пребачен у шабачку болницу са опекотинама другог и трећег степена на 60 одсто тела, од главе до ногу.

- Збринут је у интензивној нези, пошто је у тешком стању, прикључен је на механичку вентилацију и након што је његово стање стабилизовано транспортован је на Клинку за пластичну хирургију у Београд - рекли су у шабачкој болници.

У Дубљу мештани нерадо коментаришу несвакидашњи обрачун комшија који живе преко пута. Наводе да је Д.З. пре него што се упутио код комшије цело вече седео у кафани и пио, а касније изгубио скривајући се од полиције.

Наводно је јутрос са породицом ступио у контакт и поручио да се жив неће вратити кући.

Са лисицама на рукама вечерас је приведен у полицијску станицу у Богатићу, а сутра ће уз кривичну пријаву за покушај убиства бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)