СТРАВИЧНО УБИСТВО КОД КАЊИЖЕ: Муж убио жену металном шипком, па живео поред леша

Р. Ш.

16. 06. 2021. у 11:02

ПОЛИЦИЈА у Кикинди ухапсила је Т.В. (53) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиства, јер је 8. јуна ове године, после свађе, металном шипком ударио у потиљак педесетосмогодишњу ванбрачну супругу и нанео јој повреде од којих је жена преминула.

СТРАВИЧНО УБИСТВО КОД КАЊИЖЕ: Муж убио жену металном шипком, па живео поред леша

Фото: Рада Шегрт

Ово свирепо убиство догодило се у породичној кући осумњиченог, у селу Адорјан у општини Кањижа,а откривен је недељу дана касније и то тек онда када су комшије приметиле да жене нема неколико дана, па су то пријавиле полицији.

- Осумњичени Т.В. је починио убиство и наставио најнорамлније да живи, као да се ништа није догодило. Боравио је у једној соби, док је у другој било тело његове жене којој је нанео смртне повреде. За овај случај сазнало се захваљујући комшијама, којима је било сумњиво што се жена не појављује више дана. Не излази из куће, нико је не виђа, па су обавестили полицију. Тако се сазнало за ову трагедију – сазнају „Новости“.

Полицијска управа у Кикинди саопштила је у среду, 16. јуна, да је осумњичени ухапшен, да му је одређено задржавање до 48 сати и да ће након истека тог времена, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

- Полиција раније није имала било каквих сазнања о насиљу у овој породици, нити је иамла пријава.  Т.В. нам није познат од раније због кривичних дела – прве су информације из полиције о овом трагичном случају на северу Бачке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)