РОГАНОВИЋЕВА ЖЕНА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Осумњичена да је наручила убиство супруга у Украјини

Новости онлине

16. 06. 2021. у 11:22

ЈЕЛЕНА Сокић, држављанка Србије која је осумњичена од стране украјинских органа да је наручила убиство свог супруга бизнисмена Милована Рогановића, гостује у јутарњем програму на Хепи телевизији.

РОГАНОВИЋЕВА ЖЕНА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Осумњичена да је наручила убиство супруга у Украјини

Фото: Принтсцреен

Она је на почетку гостовања испричала потпуно другу причу, рекавши да нема никакав контакт са својим мужем Милованом Рогановићем већ годину дана, и открила је да је имала великих проблема са њим у прошлости.

Фото: Принтсцреен

Она истиче да се кривична пријава против њега за насиље у породици налази у Трећем основном тужилаштву.

- Био је насилан према малолетном дететом прошле године на лето док смо били на годишњем одмору у Хрватској, ја сам то пријавила. Он је брзо напустио годишњи одмор и дао ми сагласност да идем са дететом на одмору у ЦГ, а потом поднео лажну пријаву да је дете отето - испричала је Јелена у јутарњем програму.

Она каже да је породица потом доживела читаву драму у септембру док су боравили у Будви.

- Он је сада осумњичен за то и ја сам се прикључила том гоњењу по службеној дужности. Свако ко ме познаје, образована сам и озбиљна, никад нисам била с њим из других побуда, осим да ми се допао. Имао је финансијске проблеме, посао у Русији му је пропао - открива Јелена.

Фото: Принтсцреен

- Желим само да се разведем, не желим ништа друго - рекла је Јелена, додавши да 27. јуна треба да се појави у Кијеву да да изјаву о пословима свог још законитог супруга, који се терети за прање новца.

Она истиче да није тачно да је наручила убиство, и каже да у украјинским медијима нигде не пише да је она организато ликвидације.

- Чини ми се да је све исфингирано, због борбе за старатељство. Ја сам спремна све да урадим да докажем да немам ништа са овиме. Већ смо пролазили сличне ситуације, ја на данашњи дан у Србији имам 7 лажних кривичних пријава. Све се своди на то да се старатељство детета додели њему - рекла је Јелена.

- Спремна сам на све што може да помогне овом случају. Тренутно сам везана за бракоразводну парницу која траје две године. Суд треба 22. јуна да одреди старатељство. Имам седам лажних кривичних пријава које је он поднео против мене - објашњава Јелена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)