ИЗАБЕЛИНО ТЕЛО УМОТАО У ТЕПИХ, ПА БАЦИО У ШУМУ: Холанђанин био осумњичен за убиство младе Српкиње - осуђен за силовање, њена смрт мистерија

Novosti online

08. 06. 2021. у 20:21

ХОЛАНЂАНИН Ј. Б. (40), који је пре три године ухапшен у Швајцарској због сумње да је убио а потом тело Српкиње Изабеле Тодоровић (21) умотао у тепих и бацио у шуму, осуђен је на три године и осам месеци затвора и 10 година забране уласка у земљу.

ИЗАБЕЛИНО ТЕЛО УМОТАО У ТЕПИХ, ПА БАЦИО У ШУМУ: Холанђанин био осумњичен за убиство младе Српкиње - осуђен за силовање, њена смрт мистерија

Фото: Фејсбук

Он је према писању портала "Космо" осуђен због скрнављења тела, али и силовања, не и за убиство јер на суду није доказано да је несрећна девојка убијена. Тело је било у фази распадања, а није било видљивих повреда те је узрок смрти заправо још је непознат.

Подсетимо, за случај се сазнало у јануару 2018. године када је власник шуме код Зезикона у кантону Тургау М. Х. (78) пронашао тело.

- Нестанак девојке био је пријављен у новембру 2017. године. Тада је било познато да је живела са Холанђанином, али он тада наводно није знао где је она. Тело је пронађено три месеца касније умотано у тепих и у фази распадања - наводи портал.

Када је тело пронађено није било могуће утврдити узрок смрти али је несумњиво доказанао да га је ту донео управо Ј. Б. и да су му у томе помогла двојица мушкарца.

Холанђанин силовао несрећну девојку која је потом умрла

- Истрагом је доказано да је Холанђанин силовао несрећну девојку која је потом умрла. Тело је умотао у тепих у стану, а након тога уз помоћ двојице пријатаље убацио у аутомобил "ренџ ровер" и отерали до шуме. Тамо су га буквално скотрљали и оставили - пише швајцарски портал.

Јавно тужилаштво такође је раније оптужило осумњичене за поседовање наркотика те су кажњени и за та дела - пише портал. Пре три године о овом случају извештавали су и наши медији, а мајка несрећне девојке тада је изјавила да је Изабела радила у једном ланцу ресторана брзе хране.

- Нестала је 3. новембра. Послала ми је СМС. Написала је да са колегиницом иде нешто да поједе и да ће ујутро возом да дође кући, али, није дошла - рекла је мајка тада.

Фото: Фејсбук

(Блиц)


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)