НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ГА ЈЕ УБИО: Отац Александра Вучићевића у шоку после двоструке трагедије у Новом Саду

Ј. С.

07. 06. 2021. у 21:05

ДАНИ, а можда и недеље, проћи ће пре него што се одгонетне да ли је и са којим мотивом наш син убио свог рођака, а затим себи пресудио резањем вена. Ми ништа још не знамо поуздано. Полажемо наде у полицију и истрагу да нам разјасне ову двоструку тешку тугу која је изненада задесила нашу фамилију. Обојица су била још млади, прерано нам одоше.

НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ГА ЈЕ УБИО: Отац Александра Вучићевића у шоку после двоструке трагедије у Новом Саду

Александар Вучићевић и Милан Бусија / Фото Приватна архива

Само оволико смогао је снаге да нам на капији породичне куће каже двоструком несрећом утучен старији човек у црнини, отац Александра Вучићевића (39), чије тело је пронађено 3. јула на новосадском викенд насељу Камењар, у аутомобилу закључаном изнутра. Када су ватрогасци отворили ауто и извукли тело, угледали су крваву унутрашњост возила и посекотине на његовој руци. Претпоставља се да је извршио самоубиство.

У наредна два дана није се ни наслућивало да се ова црна прича преплиће са још једном, такође трагичном. У суботу увече, Александров брат обавестио је полицију да им један рођак с којим је Александар био близак, уопште не одговара на позиве.

Полиција је у Улици Милеве Марић у импровизованом пребивалишту који је некада био бифе, открила беживотно тело тог рођака. Имао је неколико убодних рана, начињених највероватније ножем. Реч је о Милану Бусији (42). Он и Александар су наводно већ неко време ту заједно живели. Претпоставка је да је Александар усмртио рођака, а затим пресудио себи на Камењару.

МИЛАН ГА ПРИМИО ПОД СВОЈ КРОВ

КАКО нам потврђују познаници и пријатељи убијеног Милана Бусије, он и Александар Вучићевић били су браћа од тетке. Милан је Александра, веле, примио да станује код њега у адаптираном локалу у Улици Милеве Марић "када су га други одбацили".

- Милан је био добар дечко. Истина, раније, као млађи, конзумирао је наркотике, али мислим да је то остало иза њега. Увек је имао новца, пошто му мајка живи у иностранству. Радо је помагао другима - каже наш саговорник.

САХРАНА

АЛЕКСАНДАР В. ће у уторак бити сахрањен на новосадском гробљу. Тело М. Б. је по налогу Вишег јавног тужилаштва послато на обдукцију. Тај извештај, како се очекује, требало би да барем делимично расветли ову двоструку мистерију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)