УШАО У ПОЛИЦИЈСКЕ АНАЛЕ: Данијел прегазио комшију, па закопао кола - а онда ридао на сахрани!

Novosti online

24. 05. 2021. у 21:30

СВАКИ злочинац покушава да прикрије трагове свог зледела. Међутим, шта су све починици у стању да ураде и скину са себе кривицу најбоље говори случај Данијела Керчуља.

УШАО У ПОЛИЦИЈСКЕ АНАЛЕ: Данијел прегазио комшију, па закопао кола - а онда ридао на сахрани!

муп србије

Његов злочин је отркивен 27. октобра 2016. године. Тачније, тога дана је шумар на путу између села Гребенац и Дупљаја, на подручју Беле Цркве, пронашао тело мештанина Живојина Жебељана (77). Одмах је било јасно да је настрадао на бициклу и да га је покосио аутомобил. Полиција је дошла на место злочина и потрага је кренула.

Убрзо је ухапшен Керчуљ, Живојинов комшија из села Дупљаја. Прикупљени су сви докази и није било сумње да је прави починалац у притвору. Али, аутомобила којим је усмрћен старац нигде није било. Онда је исливала невероватна прича.

Керчуљ је те вечери славио у породичном дому, па када је нестало пића кренуо је да докупи. У припитом стању сео је за волан аутомобила „застава 101“. На путу до куће, око 18 сати, је и усмртио комшију. Наравно, продужио је даље и није ни покушао да пружио помоћ унесрећеном старцу. Право са места несреће одвезао се путем ка Ковину. У близини Делиблатске пешчаре, на неприступачном терену, закопао „кеца“! Супрузи је рекао да је аутомобил продао.

После је мртва хладан отишао и на сахрану комшији. Чак је и јаукао за својом жртвом. Али, стављене су му лисице на руке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика