ХРКАЛОВИЋЕВА ЗАХТЕВАЛА ПРИЗНАЊЕ? Преокрет на суђењу Војиславу Костићу и Далибору Ђорићу после сведочења Зорана Топаловића

С. Ј. М.

17. 05. 2021. у 22:50

НА поновљеном суђењу Далибору Ђорићу и Војиславу Костићу, оптуженима да су принудом покушали да одузму више од 100.000 евра Милошу Рилаку и Зорану Топаловићу пре пет година у клубу "Хавана", у понедељак је у Вишем суду у Београду испитан оштећени Топаловић.

ХРКАЛОВИЋЕВА ЗАХТЕВАЛА ПРИЗНАЊЕ? Преокрет на суђењу Војиславу Костићу и Далибору Ђорићу после сведочења Зорана Топаловића

Фото: З. Јовановић

Он је испричао да му је папир са написаном изјавом, којом је инициран овај поступак, дат у полицији и да је морао да га потпише, јер су Дијана Хркаловић (на слици), тада из врха МУП, и поступајући тужилац вршили притисак на њега. Казао је да су му претили да ће и он бити ухапшен и окривљен, а овако је добио статус сведока оштећеног.

У тој изјави наведено је да је претучен и да окривљенима дугује велику суму новца, док је данас рекао да га нико није тукао, да није имао никакве повреде, а да је дуг био знатно мањи. Топаловић је тако повукао кључни део изјаве коју је раније дао.

На питање судије, зашто то није раније испричао, Топаловић је објаснио да се плашио за своју безбедност и за безбедност породице. Сада је каже, после свих догађања другачија ситуација и више се не плаши.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)