СИЛОВАО ДВОЈИЦУ МЛАДИЋА: Ускоро суђење Ненаду У. из Крушевца, који је и раније био у затвору

С. Б.

10. 05. 2021. у 20:52

ПРЕД Вишим судом у Крушевцу 18. маја почиње суђење Ненаду У. (37) из Трстеника, који је окривљен да је силовао двојицу младића, сазнају "Новости".

СИЛОВАО ДВОЈИЦУ МЛАДИЋА: Ускоро суђење Ненаду У. из Крушевца, који је и раније био у затвору

Илустрација / Фото Depositphotos

Клупко ових ужасних недела почело је да се одмотава после пријаве, о којој су "Новости" првe писале, а реч је о кривичном делу силовање које се према наводима из оптужнице догодило у ноћи између 29. и 30. октобра прошле године. А потом се, како сазнајемо, пријавио још један оштећени младић!

- Врло брзо се јавио још један оштећени, из трстеничког краја, а сам чин догодио се на сличан начин - наводи извор "Новости".

Оптужница је подигнута у оба случаја, потврђено је "Новостима" у Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу.

- Оптужница против Ненада У. је потврђена правоснажним решењем Вишег суда у Крушевцу, а окривљеном је решењем Вишег суда у Крушевцу продужен притвор - потврђено је "Новостима" у ВЈТ.

Прво кривично дело догодило се наводно у тоалету бензинске пумпе у околини Трстеника, а сумња се да је окривљени приморао жртву да га орално задовољи. Само за ово кривично дело запрећена казна је од пет до 15 година. Случај је пријављен полицији и кренуло се у поступање.

- Да ће још неко пријавити страшно кривично дело, сумњало се од почетка - причају, за "Новости", незванично саговорници из Трстеника. - Јавно је ретко ко хтео да говори на ову тему, јер се плашио Ненада У., кога је пратио лош глас. Дуго је био у затвору и у граду је умео да се понаша бахато. Доводио се у везу са низом тежих кривичних дела. Тих дана, када је и починио прво кривично дело које му се ставља на душу, постао је отац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)