АЛЕНУ МУКОВИЋУ УСЛОВНА КАЗНА: У Новом Саду завршено суђење певачу због насиља у породици - Укинут му притвор

Љ.П.

21. 04. 2021. у 15:00

ПЕВАЧ Ален Муковић (33) из Подгорице, против кога је новосадско Основно тужилаштво поднело оптужни предлог због насиља у породици, у Основном суду у Новом Саду је осуђен на условну казну.

АЛЕНУ МУКОВИЋУ УСЛОВНА КАЗНА: У Новом Саду завршено суђење певачу због насиља у породици - Укинут му притвор

Фото приватна архива

Њему је, према речима Свјетлане Радовановић, портпарола тог суда утврђена казна од пет месеци, са роком провере од две године. После изрицања пресуде, њему је укинут притвор. Поред тога, певачу је изречена и мера забране приласка и комуницирања са жртвом.


Црногорски певач  Муковић и учесник ријалитија „Фарма 5“ се сумњичио да је 8. фебруара  око 19 сати,  насрнуо на своју емотивну партнерку са којом је у ванбрачној вези. Све се догодило испред зграде у Улици Хаџи Рувимовој у Новом Саду,  када ју је, како сазнајемо,  ударио  по лицу, а затим ухватио и за врат, наводно јој  говорећи: запамтићеш ти мене“.
Жена је одмах после тога позвала полицију и пријавила насиље, те је Муковић ухапшен, и одмах су му изречене хитне мере  напуштање стана и забрана приласка и комуницирања са жртвом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Boki

21.04.2021. 16:54

Naravno još jedno nasilno ponašanje bez kazne (uslovna kazna nije kazna, da se ne lažemo), to ti dođe kao opomena. Znači ponižavanje žrtve, i ohrabrivanje ovog i drugih nasilnika da sa takvim ponašanjem ovo pravosuđe nema problema.