"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: "Пала" пресуда против нападача на Борка Стефановића

С.Бабовић

15. 04. 2021. у 11:21

АПЕЛАЦИОНИ суд у Крагујевцу укинуо је пресуду Вишег суда у Крушевцу у којој су три лица неправноснажно осуђена на вишегодишње затворске казне због инцидента испред МЗ Расадник новембра 2018. године.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Пала пресуда против нападача на Борка Стефановића

Фото:С.Бабовић

Том приликом су, да подсетимо, нападнути Борко Стефановић, који је тада био лидер Левице Србије, активиста Бобан Јовановић из Крушевца, као и Дејан Палибрк, припадник Полицијске управе Крушевац.

Суђење пред крушевачким судом завршено је септембра, 2020.године и то првостепеном одлуком по којој је Милош Шапоњић-Шапа(40) осуђен на јединствену казну од четири године затвора због насилничког понашања на спортској приредби или јавном скупу, као и напада на службено лице, док су по три године и шест месеци добили Марко Живковић-Бувац(31) и Данијел Гмијовић-Цафта(31).

Како стоји у одлуци Апелационог суда у Крагујевцу у коју су “Новости” имале увид, усвојена је жалба бранилаца окривљених предмет враћен првостепеном суду на поновно суђење. Како сазнајемо,ново суђење пред Вишим судом у Крушевцу заказано је за 13.мај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)