СУЂЕЊЕ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ЗМАЈЕВУ: Унук осумњичен за смрт деде и његове сестре од ујака у Змајеву

Љ.П.

13. 02. 2024. у 16:20

У ВИШЕМ суду у Сомбору данас је одржано суђење Марку Половини (30) из Змајева, осумњиченом да је 5. јула 2022. године у Змајеву, усмртио деду по мајци Драгана Манојловића (74) и његову сестру од ујака Зору Дакић (83). На главном претресу, који је кренуо из почетка због промене судског већа, после читања оптужнице, саслушан је унук, као и вештаци, трасолог I суудске медицине и сведок К.С.

СУЂЕЊЕ ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО У ЗМАЈЕВУ: Унук осумњичен за смрт деде и његове сестре од ујака у Змајеву

ФОТО:Н.КАРЛИЋ

Суђење се наставља 22. марта саслушањем сведока М.П. и вештака Специјалне затворске болнице у Београду, као и стручног саветника оптуженог.

Унуку који се сумњичи за тешко убиство, притвор је продужен до 2. марта.

Осумњичени је ухапшен у ноћи између 12. и 13. јула 2022. године, а пронађен је непуних десет дана после злочина. Налазио се у шуми у Вршачком брегу, у „дачији“ украденој од деде.

Беживотна тела Драгана Манојловића и његове сестре Зоре Дакић у кући у Улици Радоја Домановића 20 у Змајеву, полиција је пронашла дан након стравичног злочина, јер је ћерка убијеног, према нашим сазнањима, позвала полицију. Она је рекла да јој се отац целог дана није јављао на телефон, а родбини и познаницима је било сумњиво што Драган дан раније није присуствовао сахрани рођене сестре у оближњем Равном.

Двоје старих људи усмрћени су ударцима секиром, а полиција је у кући затекла ужасан призор. Оба тела су била у локвама крви, а Драган је био изударан готово до непрепознатљивости. Ствари у кући биле су испретуране, а стакло на улазним вратима разбијено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

РОНАЛДОВА ЖЕНА НИКАД ИЗАЗОВНИЈА: Лепа Георгина мамила уздахе на Европском првенству (ФОТО)