ВИШИ СУД ПОТВРДИО КАЗНУ КАНТАРУ: 14 месици затвора због насилничког понашања

Ј. С.

04. 02. 2023. у 13:22

ВИШИ суд у Врању потврдио је казну од 14 месеци затвора Дејану Николићу Кантару.

ВИШИ СУД ПОТВРДИО КАЗНУ КАНТАРУ: 14 месици затвора због насилничког понашања

Тужилаштво Врање

Реч је о предуди Основног суда у Врању од 11.10.2022. године, због кривичног дела насилничког понашања према запосленима у ОК радију и Но комент кафеу, по којој је Дејан Николић „Кантар“ осуђен на 14 месеци затвора, а Бојан Танасковић и Славиша Коцић на по осам месеци затвора. Уследила је жалба првостепено осуђених.

Веће Вишег суда у Врању решењем од 24. јануара 2023. године, одбацило је као неосноване жалбе адвоката на одлуку Основног суда и потврдило ранију пресуду. Овом одлуком, пресуда је постала правоснажна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

ЗНАМ ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ Цеца има поруку за Пиксија пред меч одлуке: Водила сам фудбалски клуб