ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЏОНИЋА ПОНОВО ВРАЋЕНА НА ДОРАДУ: Случај "тапка у месту" и после више од десет месеци од убиства породице Ђокић

Ј. Ћосин

28. 06. 2022. у 13:20

ОПТУЖНИЦА против оца и сина, Горана и Стефана Џонића поново је враћена на допуну и дораду у надлежно тужилаштво.

ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЏОНИЋА ПОНОВО ВРАЋЕНА НА ДОРАДУ: Случај тапка у месту и после више од десет месеци од убиства породице Ђокић

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

Ово је четврти пут да тужилаштво предлаже суду доказе у оптужници, али се она не потврђује, тако да тиме случај "тапка у месту" и после више од десет месеци од гнусног злочина.

Њих двојица се сумњиче за троструко убиство породице Ђокић из Алексинца 27. септембра прошле године. Неколико дана касније, Горан (57), Гордана (56) и Лидија (25) нађени су са прострелним ранама на месту Дудине баре у селу Моравац код Алексинца. Покушано је и да им се тела запале.

- За 14. јули је поново заказано саслушање Горана и Стефана Џонића, па ћемо видети шта ће се након тога догодити. Сматрам да тужилаштво нема баш никакве доказе за Стефана Џонића јер је он био у време убиства у Копненој зони безбедности. Против Стефана нeма доказа ни да је учинио кривично дело помагања. Стефан је девет месеци у притвору и то сматрам потпуно неоправдано. Зато мислим да би тужилаштво требало да одустане од гоњења и Стефана и Милана - рекао је Филип Домазет, заступник двојице браће Џонић.

Стефанов брат Милан је пуштен, али истрага против њега није стала, иако је и он био критичне ноћи на радном задатку. Против Горана Џонића постоје бројни докази да је умешан у убиство, што је и сам признао. Он и дан-данас не признаје да је био егзекутор, већ да је пратио породицу и слично јер је био уцењен. До сада је на плацу у Моравцу и у гаражи породице Џонић пронађено 43.000 евра.

БОНУС ВИДЕО: 

МИЛАН ЏОНИЋ ИЗЛАЗИ ИЗ ПРИТВОРА: Невин сам провео тамо скоро пет месеци

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

40 ГОДИНА ЧУВАЛИ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ У ШУПИ: Отац и син починили незапамћен злочин - полицајци били у шоку после открића (ВИДЕО)