БЕКО ОПРАВДАО ИЗОСТАНАК: Повучена одлука о кажњавању бизнисмена са 100.000 динара

Ј. Д. Љ.

24. 03. 2022. у 13:05

АПЕЛАЦИОНИ суд у Београду ставио је ван снаге решење о новчаном кажњавању бизнисмена Милана Бека са 100.000 динара коју му је изрекао у понедељак због изостанка са претреса на којем је требало да сведочи у статусу оштећеног.

БЕКО ОПРАВДАО ИЗОСТАНАК: Повучена одлука о кажњавању бизнисмена са 100.000 динара

Фото архива В. Н.

Наиме, како је речено у суду, Беко је оправдао свој изостанак у датом року, тако што је доставио суду авионску карту и налог за службено путовање.

Беко треба да буде испитан пред Апелационим судом у другостепеном поступку против Александра Здравковића који се терети да је покушао да га убије у новембру 2014. године испред његове куће на Сењаку.

Следећи претрес на ком би Беко требало да се појави и да исказ заказан је за 11. април.

Првостепеном пресудом Здравковић је осуђен на девет година затвора због покушаја убиства бизнисмена.

Беко је иначе, на последњем суђењу, пред изрицање друге првостпене пресуде почетком априла 2021. године, рекао да је с протеком времена све уверенији да је Здравковић особа која је пуцала на њега, а да у свом најближем окружењу каже "да, он је тај".

Здравковић, који је у судници том приликом носио заштитну маску, као и сви присутни, поновио је да нема везе са тим догађајем и да бизнисмена може слободно да погледа у очи.

Апелациони суд је одлучио да сам изведе кључне доказе на претресу након што је разматрао жалбе тужилаштва и одбране на првостепену пресуду.

Тај суд треба да донесе правоснажну пресуду, јер је прву првостепену већ једном укидао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

УШТИПЦИ БЕЗ КВАСЦА: Са сиром и сусамом, мекани као јастук - савршени за доручак (ВИДЕО)