ПОТВРЂЕНА ОПТУЖНИЦА ЗА СИЛОВАЊЕ МАЛОЛЕТНИЦА: Лажном наставнику певања прети 12 година робије

В. Ђ.

09. 12. 2021. у 07:46

ВИШИ суд у Зајечару правоснажно је потврдио оптужницу против овдашњег мештанина В. Д. (77) који се лажно представљао као наставник певања, а који је маја ове године, због сумње да је починио продужено кривично дело обљубе над малолетним лицима злоупотребом положаја, лишен слободе – сазнају "Новости".

ПОТВРЂЕНА ОПТУЖНИЦА ЗА СИЛОВАЊЕ МАЛОЛЕТНИЦА: Лажном наставнику певања прети 12 година робије

Фото: Н. Скендерија/Депоситпхотос/Илустрација

- В. Д. је кратко, пре тачно 20 година, радио, по уговору, у зајечарској Музичкој школи ''Стеван Мокрањац'', где је држао часове хармонике – сазнајемо од извора блиских истрази. - Никада није предавао солфеђо, односно предавање певања.

Касније је В. Д. тај рад у школи користио да се прикаже као врстан познавалац музике, и на основу тога је у својој кући приватно држао часове певања.

- Он се сумњичи да је од 2005. до 2014. године обљубио две девојчице, које су тада имале мање од 14 година – додаје наш извор. - Након неколико месеци рада, В. Д. је приведен.

По непотврђеним информацијама, В. Д. је све оптужбе негирао. Незванично се, такође, помиње и да су у његовој кући пронађене фотографије нагих девојчица, које данас имају 25, односно 27 година, 

- Уколико се огласи кривим, В. Д. прети од пет до 12 година робије - закључује саговорник "Новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)