УМЕСТО НА СВАДБУ - У ЗАТВОР: Никола Ч. признао кривицу за отмицу девојке

Н. Б.

30. 11. 2021. у 20:43

НА основу споразума о признању кривице, који је склопио са Првим основним јавним тужилаштвом у Београду, пред Првим судом је на годину дана затвора осуђен Никола Ч. (30), због противправног лишења слободе.

УМЕСТО НА СВАДБУ - У ЗАТВОР: Никола Ч. признао кривицу за отмицу девојке

Фото Илустрација/тик ток

Он је, како се својевремено саопштено, 28. септембра, у поподневним сатима, у близини Тржног центра "Бео шопинг центар" у Улици Војислава Илића, на силу, након свађе, у возило угурао своју девојку М. А. (29). Тужилаштво је тада навело да ју је на силу сместио на место сувозача, а затим закључао возило, спречавајући је тако да изађе напоље. Девојка је све време тражила да је пусти, али се он оглушио о њене захтеве и кренуо према Крушевцу.

Полицији су цео случај пријавили пролазници, који су надлежне обавестили о којем је возилу реч и куда су се одвезли. Нешто касније, возило је лоцирано у Јагодини, где је Никола Ч. ухапшен.

Како су тада пренели поједини медији, Никола Ч. је у полицији рекао да је то урадио јер је М. А. "одбила да се уда за њега". Њих двоје су, наводно, пре немилог догађаја, већ били у полицији због свађе око заједничког живота и фотографије другог момка у девојчином телефону. По пријави грађана су приведени у станицу, где су саслушани, али је девојка надлежнима рекла да неће кривично да гони Николу, па су пуштени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)