НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА У ЛЕСКОВЦУ Огласио се отац малишана: Осећам се катастрофално

Novosti online

26. 11. 2021. у 09:20 >> 11:40

ОТАЦ злостављане деце из Лесковца тврди да није објавио снимак на коме се види како његова супруга бесомучно туче њиховог сина и ћерку и да не зна како су се појавили у јавности!

НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА У ЛЕСКОВЦУ Огласио се отац малишана: Осећам се катастрофално

Фото: Принтскрин

На језивим снимцима, подсетимо, види се како жена најпре виче на децу, а затим их удара и шутира, удара им главу о главу и потом их гура од себе. Дечак удара главом о зид и отворена врата собе, а насиље над малишанима се ту не завршава. На другом снимку, нервозна што не може да закопча јакну дечаку, жена такође вришти и удара дете.

Јуче је иначе одржано прво рочиште у Лесковцу у случају насиља мајке над децом. Заменик јавног тужиоца наложио је свим странама у процесу да не износе детаље са судског рочишта.

Деца су код оца, а мајка има забрану приласка, изјавио је адвокат оца Андрија Красић након рочишта.

- Упозорени смо од стране јавног тужиоца да не смемо да износимо никакве податке о овом случају. Надам се да ће правосудни органи одрадити свој посао према закону и непристрасно и да ћемо на крају имати одлуку у складу са истином која се догодила. Ситуација је деликатна. Постоји интерес деце који мора да се заштити као и претпоставка невиности за окривљене - изјавио је адвокат Андрија Красић.

Отац деце је навео да се после саслушања осећа катастрофално.

- После изјаве од три сата осећам се катастрофално - навео је отац деце.

Цео поступак, како је адвокат оца навео, одвија се према закону, а у истом поступку се налази и отац деце као оштећени и осумњичени.

- Нисам знао да је у истом поступку и отац као оштећени. Мислио сам да су само деца. Све се одвија према закону - истакао је адвокат.

На питање како је дошло до тога да видео-снимци насиља над децом буду уопште објављени, отац је казао:

- Апсолутно тих сазнања немам. Једини који су имали те снимке су полиција и Центар за социјални рад - рекао је отац након чега га је адвокат посаветовао да више не даје изјаве и повукао га у страну.

Након што је 5. новембра ухапшена због тога што је тукла своју децу, против Лесковчанке је поднета кривична пријава за насиље у породици. Њој је тада одређена и мера забране приласка и контакта са супругом и децом да би након тога била укинута мера приласка деци.

Случај су Центру за социјални рад пријавили отац деце и полиција.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)