БОШКО ОПТУЖЕН ДА ЈЕ УБИО СУПРУГУ: Деца била у соби поред док је трајао крвави пир, тужилаштво тражи најмање 10 година затвора

Ј.Д.Љ.

19. 11. 2021. у 15:51

ВИШЕ јавно тужилаштво у Београду затражило је данас од Суда да Бошка Спасића осуди на намање 10 година затвора због убиства супруге Јелене Спасић, које се догодило 29. маја 2019. године у породичном стану на Врачару.

БОШКО ОПТУЖЕН ДА ЈЕ УБИО СУПРУГУ: Деца била у соби поред док је трајао крвави пир, тужилаштво тражи најмање 10 година затвора

Фото П. Милошевић

Браниоци, пак, тврде да је реч о убиству из нехата, јер је оптужени и сам покушао да се убије, тако што би пререзао вене, а супруга га је у томе спречавала, па јој је у тој ситуацији нанео повреде без жеље да то учини, а посебно не да је усмрти.

Браниоци су такође тражили да му Суд укине притвор и одреди кућни притвор уз наногицу до правоснажности пресуде.

Спасић је у завршној речи рекао:

- Кајем се због свега, моја највећа казна је мој живот који треба да наставим са овим последицама, без могућности да ово исправим - рекао је он.

Суд је заказао изрицање пресуде за петак 26. новембра.

Током суђења Спасић је тврдио да у моменту убиства није био свестан и да се не сећа да је починио то дело, него је за смрт супруге сазнао тек након буђења у Ургентном центру.

Оптужени је такође навео да је више пута покушао себи да одузме живот због финансијских проблема, од чега га је одвратила управо супруга.

Спасић је оптужен да је убио своју жену Јелену убодима ножа у пределу врата, након чега је себи пререзао вене покушавајући да изврши самоубиство, док су двојица њихових малолетних синова била у суседној соби.

БОНУС ВИДЕО: "ФТ1П" даје одговор, како да оснујете предузеће?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОГУБНЕ ТЕЖЊЕ: Џонсон тера Путина са Балкана