УБИЛА МАЈКУ ПА ЈЕ БАЦИЛА У ШАХТ: Предложено психијатријско лечење ћерки осумњиченој за злочин у Бечеју

Новости онлајн

27. 10. 2021. у 20:11

ПОЧЕТАК главног претреса у поступку који се води против Дивне М. (23) из Бечеја, окривљене да је убила мајку Даницу Милошевић (58), а затим њено беживотно тело бацила у шахт поред куће, биће одржан 17. новембра пред Вишим судом у Зрењанину.

УБИЛА МАЈКУ ПА ЈЕ БАЦИЛА У ШАХТ: Предложено психијатријско лечење ћерки осумњиченој за злочин у Бечеју

Фото: Б. Г.

Из Суда наводе да је формиран кривични предмет, као и да следи суђење за злочин који је почетком године потресао Бечеј и ширу јавност.

Виши суд је, иначе, од зрењанинског Вишег јавног тужилаштва запримио предлог за изрицање мере безбедности против окривљене Дивне М., због постојања оправдане сумње да је починила кривично дело убиство. Ова мера односи се на обавезно психијатријско лечење окривљење и њено чување у здравственој установи.

Злочин се, како је раније речено у зрењанинском тужилаштву, догодио неутврђеног дана, у јануару ове године, у вечерњим часовима, у њиховој породичној кући у Бечеју.

Подсетимо, након што се посвађала са мајком, ћерка ју је физички напала и више пута је песницама ударила по глави и стезала око врата. Услед повреда, жена је преминула на лицу места.

Окривљена је потом мајку извукла из собе и бацила у шахт поред куће, затрпала песком, циглама и грањем. Леш је тамо пронађен 16. марта.

Окривљена се од тада на­ла­зи у при­тво­ру, по ре­ше­њу су­ди­је за претход­ни по­сту­пак Ви­шег суда у Зрењанину.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

ВИШЕ СИНОВА НЕМАМ, СВУ ПЕТОРИЦУ САМ САХРАНИЛА: Несрећна судбина Живке Марковић из Варварина

(Зрењанински)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)