НАСТАВЉА СЕ СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО У РАКОВИЦИ: Вештаци говорили о оптуженом Фадилу Хрустићу

С.Ј.М.

19. 10. 2021. у 17:50

ОПТУЖЕНИ је едукативно запуштен, не зна да чита и пише, али се добро сналазио у животним околностима. Степен његове душевне зрелости није у складу са његовим годинама.

НАСТАВЉА СЕ СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО У РАКОВИЦИ: Вештаци говорили о оптуженом Фадилу Хрустићу

Фото Танјуг

Овај закључак је јуче у Вишем суду на суђењу Фадилу Хрустићу (20) за убиство Дејана Јеремића (41) у марту прошле године у Раковици, изнела судски вештак Ана Најман.

Осим ње свој налаз у судници је изнео и вештак Никола Драговић, који је анализирао видео снимак на којем се види моменат када Јеремић пада са моста у речицу Топчидерку. Он је тврдио да је понављењем неколико десетина пута снимка и његовим раздвајањем је фрејмове утврдио да је оптужени Хрустић два пута, а можда и трећи пут ударио Јеремића који се држао за ограду моста и који је после тога пао у реку. Поред њега су тад била и двојица синова човека којег је наводно Јеремић претходно напао, Кристијан и Оливер Ћирковић.

Хрустићев бранилац је сматрао да је снимак нејасан и да се на њему само виде црне и сиве нијансе неке масе, али да се не види ко је ударио Јеремића. С друге стране вештак тврди да се на основу свих података може утврдити ко где у датом моменту стоји и да је очигледно да су контакти постојали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)