ПАНТЕЛИЋА ПРАТИЛИ ДВЕ ВЕЧЕРИ: Настављено суђење оптуженима за убиство власника мењачнице "Мапс" у Земуну

С. Ј. М.

11. 10. 2021. у 19:47

У ВРЕМЕ убиства Драгана Пантелића, власника мењачнице "Мапс" у Земуну пре две године, недалеко од његовог локала у Улици 22. октобра био је паркиран изнајмљени "рено клио", који је тада, према тврдњама тужилаштва, возио сада оптужени за то убиство из користољубља Бранислав Муратагић.

ПАНТЕЛИЋА ПРАТИЛИ ДВЕ ВЕЧЕРИ: Настављено суђење оптуженима за убиство власника мењачнице Мапс у Земуну

Драган Пантелић / Фото П. Митић

Ово је у понедељак пред Вишим судом у Београду изјавио вештак Саша Крстић наводећи и да је на основу координата које је добио утврдио да је критичне вечери 17. децембра 2019. "рено клио" био паркиран на паркингу 140 метара удаљеном од мењачнице и то од 19.51 до 20.10. Такође је, како је навео, и претходно вече био паркиран на тротоару у близини мењачнице и то у периоду од 19.54 до 20.16, када је, како се тврди, отишао кући у несеље Прегревица. Иначе, Драган Пантелић је убијен и отето му је 50.000 евра на крају радног времена око 20 часова, када је напуштао мењачницу.

Уз Муратагића, који се пред судом брани ћутањем, на оптуженичкој клупи је и његова супруга Георгина, којој се на терет ставља саизвршилаштво, што она негира. Како је у понедељак могло да се чује, поступак се приводи крају. Остало је да се уради додатно Георгинино неуропсихијатријско вештачење, како би се утврдила њена урачунљивост. То би требало да се оконча до 8. децембра, за када је заказан наставак претреса. Биће изведени још неки докази, а затим ће бити заказано изношење завршених речи.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)