УБИЦАМА ИЗ ЈАБУКОВЦА ПРЕТИ 40 ГОДИНА РОБИЈЕ: Оптужница постала правоснажна, чека се почетак суђења

С.М.Ј. - В.Ђ.

22. 09. 2021. у 09:51

ПОСЛЕ две године од масакра оптужница за четвороструко убиство код Јабуковца коначно постала правоснажна.

УБИЦАМА ИЗ ЈАБУКОВЦА ПРЕТИ 40 ГОДИНА РОБИЈЕ: Оптужница постала правоснажна, чека се почетак суђења

Фото архива

Аеплациони суд у Нишу потврдио је оптужницу за масакр у Јабуковцу почињен пре две године, а суђење ће се одржати у Вишем јавном суду у Зајечару

Више јавно тужилаштво у Неготину подигло је оптужницу против Давора Пернића (36), из села Јабуковац, и Маје Бађикић (26), из суседног Дупљана, због монструозног убиства Раје Казимировића (72), његове мајке Драгице (93), сестре Љубинке Оприкић (76) и сестричине Драгане Јозељић (53), на салашу у месту Веља Вратна, 7. августа прошле године.

Пернићу, који је признао злочин, на терет се ставља кривично дело тешког убиства, а против Маје саучесништво у злочину, јер је, у наставку истраге, опушак цигарете, са њеним ДНК, пронађен на месту злочина. Ако се огласе кривим, њима прети казна и до - 40 година затвора, због свирепости приликом извршења монструозног злочина на салашу Казимировића!

Пернић је одмах признао злочин, али је касније променио исказ и устврдио да је све организовала Маја јер су, наводно, Казимировићи имали пара. Тврдио је да има и доказе за то у свом мобилном телефону. Међутим, после преслушавања снимака разговора, које су мобилним телефоном, али и путем апликација са друштвених мрежа, вођени између Бађикићке и Давора, ова жена је пуштена да се брани са слободе, јер ту нису пронађени чврсти докази, који би њу повезали са злочином.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС НА ПЕЦАЊУ: Звер обезглавила дечака (15)