СУЂЕЊЕ ЧЕКА ИЗА РЕШЕТАКА: Оптуженом за убиство у Србобрану нови притвор

Љ. П.

28. 07. 2021. у 20:48

РЕШЕЊЕМ Ванпретресног већа Вишег суда у Сомбору, поново је за 30 дана продужен притвор Дејану Т. (40) из Шапца, против кога се води поступак због оптужбе да је пре годину дана усмртио Загорку Ћулафић (70) из Србобрана.

СУЂЕЊЕ ЧЕКА ИЗА РЕШЕТАКА: Оптуженом за убиство у Србобрану нови притвор

Фото Сајт Србобран.нет

Он и даље остаје из решетака због опасности од бекства, али и бојазни да би боравком на слободи у кратком временском периоду могао да понови кривично дело.

У досадашњем току суђења, које је почело у мају, саслушани су вештак молекуларни биолог и физиолог, као и сведоци, а усвојен је и доказни предлог одбране да се уради графолошко вештачење и допунско судско-медицинско вештачење. Суду су, како сазнајемо, достављени налази допунског трасолошког и графолошког вештачења, али наредни главни претрес још није заказан.

Овог четрдесетогодишњег Шапчанина полиција је ухапсила 28. јула под сумњом да је два дана раније у Србобрану, у Његошевој 30, у кући у којој је сама живела, усмртио Загорку Ћулафић. Од задобијених повреда, нанетих рукама и тупим предметом по глави и телу, несрећна жена је преминула, а нападач је побегао.

У њену кућу полиција је 26. јула увече дошла на позив комшија, јер им је било сумњиво што је нису видели, нити им се јављала на телефон. Претпоставља се да је изгредник у кућу жене ушао, а затим и побегао кроз прозор, јер су улазна врата била закључана.

Поред беживотног Загоркиног тела прекривеног пешкирима и ћебадима, полиција је пронашла и испретуране ствари. Она је, према причама комшија, живела сама у тој изнајмљеној кући, и колико је њима познато није имала драгоцености.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)