СИЛОВАО ДЕВОЈКУ УЗ ПРЕТЊУ СИГНАЛНИМ ПИШТОЉЕМ: Неготинац осуђен на пет година и осам месеци затвора

В. Ђ.

27. 07. 2021. у 10:52

АПЕЛАЦИОНИ суд у Нишу потврдио је пресуду Вишег суда у Неготину којом је Димитрије Ш. (64), из села у околини тог места, осуђен на пет година и осам месеци затвора, јер је, у септембру 2018. уз претњу сигналним пиштољем два пута у својој кући силовао С. В. (27), из околине Јагодине.

СИЛОВАО ДЕВОЈКУ УЗ ПРЕТЊУ СИГНАЛНИМ ПИШТОЉЕМ: Неготинац осуђен на пет година и осам месеци затвора

Фото: В. Митрић

Димитрије Ш. и његова супруга, који су радили у иностранству, упознали су С. В. и позвали је да им буде гошћа у њиховој кући код Неготина, на шта је она и пристала. Међутим, у току ноћи, супружници су се посвађали, након чега се жена спаковала и вратила у суседну земљу, где је радила.

Муж је остао сам у са девојком, а недуго затим упао јој је у собу и обљубио С.В. уз претњу сигналним пиштољем. Након тога ју је закључао, да би је ујутру, наводно, поново силовао. После тога је девојку, уз претњу да никоме ништа не прича, пустио. Међутим, она га је пријавила полицији.
Димитрије Ш. је признао да је имао однос са С. В., али је тврдио да је она добровољно пристала на то. И девојка и он. су тражили да иду на полиграф, али је окривљени у међувремену од тога одустао. Када је суђење почело, Димитрије Ш. је на рочишта почео да долази са штакама. Бранио се речима да није способан ни да хода без помагала, а камоли да има однос са 40 година млађом женом.
                                                                                                                           

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)