ПАНТЕЛИЋ УПУЦАН СА ПЕТ МЕТАКА: Суђење за убиство власника мењачнице у Земуну

С. Ј. М.

20. 07. 2021. у 21:07

ДРАГАН Пантелић (на слици), власник мењачнице у Земуну, који је убијен приликом пљачке пре две године, упуцан је са пет метака у пределу ногу.

ПАНТЕЛИЋ УПУЦАН СА ПЕТ МЕТАКА: Суђење за убиство власника мењачнице у Земуну

Фото архива

Судски вештак Зоран Станковић у уторак је у Вишем суду, у наставку суђења Браниславу Муратагићу, оптуженом за то убиство из користољубља, утврдио да је Пантелић имао и већи број крвних подлива и огуљотина коже на глави, који су нанети већим бројем удараца, највероватније пиштољем, а неки и ударцем стопалом. Такође је имао и повреде по длановима, које су највероватније настале у покушају да се заштити. Вештак Станковић је објаснио да су све те повреде настале у року од два до три минута и да се основано претпоставља да је прво упуцан у ноге, а онда ударан по глави:

- Све оне заједно представљају тешку телесну повреду опасну по живот због крварења и нагњечења мозга. Смрт је била насилна и настала је услед искрварења из рана нанетих мецима.

Вештак Милан Куњадић утврдио је да је у Пантелића пуцано из пиштоља калибра 7,65 милиметара, али каже да није било могуће утврдити марку оружја. Укупно је пронађено седам чаура, које су биле испаљене ка Пантелићевим ногама и поду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)