УКИНУТА ПРЕСУДА ЗА СМРТ СЛОБОДАНА ВУКИЋА: Ортаку Веље Невоље ново суђење

С.Ј.М.

16. 07. 2021. у 18:04

АПЕЛАЦИОНИ суд укинуо је првостепену пресуду Миловану Тадићу, којом је осуђен на пет и по година затвора због наношења тешких телесних повреда Слободану Вукићу, због којих је он касније преминуо и предмет вратио Вишем суду на поновно суђење.

УКИНУТА ПРЕСУДА ЗА СМРТ СЛОБОДАНА ВУКИЋА: Ортаку Веље Невоље ново суђење

Фото: Приватна архива

У Апелацији сматрају да је првостепена пресуда противречна сама себи и да су у образложењу изостали разлози о одлучним чињеницама. С друге стране разлози који су наведени су нејасни и у знатној мери противречни. Такође указују да су поједине важне чињенице остале неутврђене и недовољно разјашњене, па се пресуда заснива на погрешно и непотпуно утврђеном чињеничном стању.

Тадић, који је иначе близак сарадник Вељка Беливука и сада се налази у притвору као јер је осумњичен да је припадник криминалне групе, првостепено је осуђен, јер је крајем децембра 2015. године као члан обезбеђења клуба "Тилт" ногом шутнуо Вукића у стомак и нанео му тешке повреде. Вукић је због тога био оперисан, али је пао у кому у две недеље касније на Божић преминуо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

40 ГОДИНА ЧУВАЛИ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ У ШУПИ: Отац и син починили незапамћен злочин - полицајци били у шоку после открића (ВИДЕО)