ПОРОДИЦА ЈЕ ПЕЈКУ ТРАЖИЛА СВАКОГА ДАНА: Трагичан крај потраге за несталом женом из Прибоја

С. Бабовић

17. 05. 2021. у 22:00

ОД 6. маја, породица Пејке Радовић (62) није престала да тражи несталу жену, чије је тело, на жалост, нађено данас поподне у Железничкој улици у Крушевцу.

ПОРОДИЦА ЈЕ ПЕЈКУ ТРАЖИЛА СВАКОГА ДАНА: Трагичан крај потраге за несталом женом из Прибоја

Фото: С. Бабовић

Први плакати облепљени су практично одмах,а друштвене мреже су од 7. маја преплавили апели са фотографијом. Већ препознатљив текст о несталој жени из Прибоја, о којој су писале “Новости”, дељен је на стотине пута.

- На себи је имала сиви доњи део тренерке, белу мајицу са плавим и црвеним пругама и беле патике. Има плаву косу,висина око 180 центиметара. Задњи пут виђења у Бивољу. Зове се Пејка Радовић. Молимо ако је видите или имате било какве информације да обавестите пороцу наброј 064...или да контактирате полицију - један је од бројних плаката који су осванули на крушевачким улицама.

Фото: С. Бабовић

 

Један од њих затичемо и у Железничкој улици, где је у каналу и нађено тело несрећне жене. Становници ове улице сведоче за “Новости” да су се и они укључивали у потрагу.

- И ми смо се овде нашли да припомогнемо, а тек после сам схватила да сам је пре него да чујем за нестанак, видела негде код Аутобуске станице, то је ту, релативно близу - каже за “Новости” станарка Железничке улице.Сигурно да је породици много тешко да не знају њену судбину... Ту су лепљени и плакати.

Како је познато, Пејка Радовић је била у гостима код ћерке Мирјане и у тренутку када је изашла из стана код Пионирског парка, породица је била ван куће. Стан је напустила без основних ствари, мобилног телефона, новчаника.

Породица је прегледела и бројне снимке са сигурносних камера, небројано пута су обилазили терен и реаговали на свку евентуалну могућност да је виђена. Тражили су је и ван Крушевца, чак и дроном.

На жалост, епилог потраге био је најгори могући. Иако према првим информацијама нема сумњивих околности, наложена је обдукција како би се утврдио тачан узрок смрти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)