ПРЕМИНУО ЗБОГ ТЕШКИХ ПОВРЕДА ГЛАВЕ - Алексина рођака: Дошло је до сукоба, након чега је он избачен из ресторана на плочник

Ј. Ћ.

17. 05. 2021. у 12:02

МЛАДИЋ Алекса Стојменовић (26) претучен је насмрт на прослави 18. рођендана у Алексинцу.

ПРЕМИНУО ЗБОГ ТЕШКИХ ПОВРЕДА ГЛАВЕ - Алексина рођака: Дошло је до сукоба, након чега је он избачен из ресторана на плочник

Фото: Ј. Ћ.

- Све се догодило у ресторану „Оаза“ на периферији Алексинца. Била је у току прослава рођендана, пунолетства једног дечака где је и Алекса присутвовао са друштвом. У једном тренутку дошло је до сукоба међу младићима, где је Алекса извукао дебљи крај и избачен је из ресторана на плочник. Неко је потом позвао његову рођаку која је лекар у алексиначкој болници, која је покушала да га ренимира, али је био у таквом стању да су морали одмах да га пребаце у нишки Клинички центар - каже рођака младића.

- Дошао сам на посао у 8 када је зазвонио телефон. Била је то његова бака са којом је живео. Јавила је да Алекса не долази на посао јер је повређен. Неколико минута касније позвала је опет и рекла- Алексе више нема, отишао је. 

Овим речкма своју исповест започиње Ивица Илић колега Алексе који је преминуо од последица повређивања на прослави у Алексинцу. 

-Алекса  је 5 година радио код нас. Знамо га као сјајног пријатеља, вредног колегу, добру особу, фудбалера. Није пушио, слабо је и пио.. Алексинац га знао по надимку Ћуфта , који је добио по оцу - рекао нам је Ивица.

Претучени младић није имао видних повреда, али према првим сазнањима, преминуо је због тешких повреда главе што је изазвало унутрашње крварење.

Полиција је у Алексинцу у међувремену привела на информативни разговор неколико очевидаца и актера сукоба ради провере. Истрага је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)