РОНИОЦИ ЈОШ УВЕК ТРАЖЕ ЈОВАНУ: Потрага за девојком на Гружанском језеру се наставља

Ј. Д.

08. 05. 2021. у 07:50

РОНИОЦИ Жандармерије и рибочувари и јуче су трагали за Крагујевчанком Јованом Ђ. (20), која је у четвртак упала у Гружанско језеро код Кнића и није испливала.

РОНИОЦИ ЈОШ УВЕК ТРАЖЕ ЈОВАНУ: Потрага за девојком на Гружанском језеру се наставља

Фото Б. Пантић

Како сазнајемо, она се са неколико пријатеља возила у гуменом чамцу, а онда су, по речима очевидаца, она и њена другарица одлучиле да пређу на даску за сурфовање. Према незваничним информацијама, даска се преврнула и обе су упале у језеро. Један од пријатеља скочио је за њом у воду и покушао да јој помогне, међутим није успео и умало се и сам није утопио.

Њега су остали пријатељи успели да извуку из воде и спасу га. Колима Хитне помоћи одмах је превезен до Ургентног центра у Крагујевцу и налази се на одељењу интензивне неге.

Друга девојка је успела сама да исплива из воде и њено стање је стабилно.

- Овде имамо викендицу, поред те даске било је још младих људи у гуменом чамцу, који су само викали да се неко дави - прича један од очевидаца.

- Хтео сам да скочим, али су били далеко. На тој дасци су плутали до половине језера, ту девојку сам тад видео последњи пут.

Језером су јуче патролирали чамци рибочуварске службе, који су претраживали широк појас око места на коме се утопила несрећна девојка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)