ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА ИГРАЛИШТА: Нови детаљи ужаса у Новом Саду, деца пронашла ручну бомбу у песку (ФОТО)

Љ.П.

05. 05. 2021. у 19:28

НА ДЕЧЈЕМ игралишту у Новом Саду данас нешто после 17 часова, пронађена је ручна бомба.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА ИГРАЛИШТА: Нови детаљи ужаса у Новом Саду,  деца пронашла ручну бомбу у песку  (ФОТО)

Фото: Љ.П.

Експлозивну направу за коју сазнајемо да је исправна, пронашла су децa која су се играла на игралишту у новосадском насељу Лиман два у Улици Бошка Бухе 2. Срећом, нико није повређен, а бомба је безбедно уклоњена одатле.

Према незваничним сазнањима, бомба се налазила на дубини око 30 центиметара у песку, и наводно се налазила у стакленој тегли. На поменутом игралишту у тренутку када је пронађена зелена бомба у тегли, било је група од пет,шест малишана.

Један од њих је, како сазнајемо, копао по песку када је наишао на теглу. Наставио је даље да копа како би је извадио јер је видео да се у њој нешто налази.

Фото: Љ.П.

 

Деца су о ономе што је њихов другар пронашао одмах обавестили старије, односно родитеље који су били на игралишту, те је одмах обавештена полиција која је бомбу безбедно уклонила са дечјег игралишта.

Непознато је колико дуго се бомба налазила закопана на том месту и ко ју је ту оставио. Како сазнајемо, зелена бомба је била излепљена изолир траком црне боје.

Фото: Љ.П.

 

Родитеље малишана који су били на игралишту, разумљиво, узнемирио је проналазак експлозивне направе на месту где се окупљају малишани и играју.

-Срећа је што нико није повређен – казао је један родитељ усплахиреним гласом. – Не смем ни да помислим шта би се догодило да је бомба експлодирала. Ово је страшно. Ко је могао тако нешто да уради и угрзо безбедност наше деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)