БОГДАНУ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Другари гледали језиву несрећу, узалуд покушали да му помогну

Novosti online

04. 05. 2021. у 16:08

ДРУГОВИ трагично настрадалог Богдана И. (19) били су у колима иза оних у којима је био он са још двојицом пријатеља и гледали су како несрећни младић слеће са пута и потом упада у језеро Велики Затон крај Мајданпека. Након несреће, угледали су видели младића који је био обливен крвљу и другог који је плутао по површини језера и тад је кренула борба!

БОГДАНУ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Другари гледали језиву несрећу, узалуд покушали да му помогну

Фото: В.Ђ.

За аутомобилом који је слетео у језеро, а у ком су били страдали Богдан И. (19) и двојица његових другова, ишао је ауто у којем су била двојица момака и они су видели језив призор.

- Мој син и његов друг били су у колима иза и видели су како слећу с пута, али нису очекивали да су пали у језеро - започела је причу мајка једног од двојица момака који су били сведоци несреће.

Када су видели шта се догодило, истрчали су из аутомобила и учинили све да помогну двојици повређених момака, док за Богдана, нажалост, није било спаса.

- Они су одмах потрцали да им помогну, видели су једног младића који је био крвав, а други је плутао. Мој син је скочио у воду и извукао момка који је плутао, давао му је вештачко дисање, а његов друг је одмах звао Хитну помоћ - рекла је на лицу места видно потресена жена.

Подсетимо, несрећа се догодила у понедељак увече када је, како се претпоставља, ауто ударио у брдо, а затим се окренуо и слетео у језеро Велики Затон код Мајданпека. Богдан И. (19) је у ауту налазио са двојицом другова, који су успели да се домогну обале, док је он потонуо заједно са колима.

Рониоци су од јутрос претраживали језеро, а око поднева тело несрећног младићена извучено је из воде.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)