УМЕСТО ДА СЕ РАДУЈУ ВАСКРСУ, ЧЕКАЈУ НАЛАЗЕ ОБДУКЦИЈЕ: Од настрадалог дечака (5) опраштају се на друштвеним мрежама

С. Б.

30. 04. 2021. у 13:05

ДЕЧАК Д. С. (5) из Велике Грабовнице код Бруса се, према причи рођака, утопио у малом рибњаку који припада комшијама и удаљен је око 100-ак метара.

УМЕСТО ДА СЕ РАДУЈУ ВАСКРСУ, ЧЕКАЈУ НАЛАЗЕ ОБДУКЦИЈЕ: Од настрадалог дечака (5) опраштају се на друштвеним мрежама

Фото: Фејсбук

Претходно је више пута покушавао да дође до малог базена са рибама, иако није имао обичај да се раније игра тамо. У Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу потврђено је „Новостима“ да истражују све околности које су довеле до страшне несреће.


- Стварно колико се зна није раније одлазио до тог рибњака, а тог дана више пута је покушао да отрчи, дете као дете, хтело је вероватно да гледа рибе и да се поигра - причају рођаци породице. - Да би га спречили да и даље покушава, породица је привезала канапом капију, али вероватно да је, како се сумња, дете успело да се провуче испод...

Фото: Фејсбук

 

На жалост, све је било касно када је нађен. Уместо да се радују најсрећнијем хришћанском празнику, Васкрсу, породица чека налазе обдукције. Родитељи Д.С., отац С.С. и мајка И.С. су очајни. Живе дуго у складном и срећном браку, имају још једног, млађег сина. У заједници живе и баба и деда. Отац, према сазнањима „Новости“, ради као аутомеханичар у сервису у суседном Александровцу. О трагедији која је погодила цео бруски крај пише се на друштвеним мрежама. Објављују се потресне поруке.


-Нека га анђели чувају, искрено саучешће, каква туга велика - само су неке од бројних порука које су преплавиле друштвене мреже.

Дечака су одвезли до Хитне помоћи Дома здравља Брус, али су лекари, на жалост, само могли да констатују смрт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)