ЈЕЗИВ ПРИЗОРУ БОРЧИ: Пронађено тело мушкарца у близини места где је убијена Јелена Марјановић

Новости онлајн

24. 04. 2021. у 20:01

ТЕЛО Родољуба Жепинића (38) из Борче, који је нестао 13. априла, пронађено је прекјуче на путу за Црвенку, код Бајине шљункаре, а како сазнајемо, испливало је из Дунава.

ЈЕЗИВ ПРИЗОРУ БОРЧИ: Пронађено тело мушкарца у близини места где је убијена Јелена Марјановић

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Да подсетимо, Жепинић је нестао средином априла у поподневним часовима, а како се није јављао, породица је после три дана пријавила нестанак полицији. - Тело је испливало из Дунава, те се верује да се мушкарац утопио. Иначе, он је пронађен на око километар од места где је пре пет година убијена певачица Јелена Марјановић - рекао извор.

Породица несталог јуче је потврдила да је он пронађен мртав.

- Пронађен је, нажалост, десило се оно најгоре. Шокирани смо - кратко су рекли рођаци страдалог за медије и истакли да ће детаље смрти знати након завршене истраге.

Како је породица раније појаснила, кобног дана, Предраг се одвезао својим аутом "кија соренте", обучен у црну тренерку и маслинасто зелену јакну. Чим је отишао од куће, престао је да се јавља на телефон.

- Једноставно последњи пут се само одвезао аутом испред куће у Борчи. Телефон је угашен од онда - рекао је рание његов рођак медијима и додао да не зна с ким је Родољуб пре тога комуницирао:

- Са собом није понео одећу, возачку дозволу, нити пасош. Он је повучен, све и да има неки проблем, то држи у себи. Није никада причао о проблемима, ако их је имао - истакао је рођак.

Иначе, након што је породица објавила апел, јављали су се људи и причали да је нађен у манастиру, а рођаци су то негирали. - Није оставио никакву поруку која би навела на то - раније је рекао рођак.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)